03 juli 2023

TM AI Cobot S-serie

Op de vakbeurs Automatica presenteert Techman Robot trots de nieuwe TM AI Cobot S-serie. De AI Cobot is een Collaborative Robot die een krachtige en precieze robotarm combineert met een ingebouwde AI-inferencing engine en een slim vision-systeem in een compleet pakket, klaar voor gebruik in fabrieken en om de overgang naar Industrie 4.0 te versnellen.

De TM AI Cobot S-serie is uitgebracht in verschillende versies met diverse maximale laadvermogens, variërend van 5 kg tot 25 kg, met een indrukwekkende herhaalbaarheid van ±0,03 mm. De S-serie is specifiek ontworpen om een veilige samenwerking tussen mens en machine mogelijk te maken. Met flexibiliteit, gebruiksgemak en brede inzetbaarheid biedt deze serie de ideale automatiseringsoplossing voor diverse industrieën.

De TM AI Cobot blijft trouw aan zijn kernprincipes van slim, eenvoudig en veilig. Dankzij de geïntegreerde visuele verwerking in de robotarm kan de AI Cobot snel en nauwkeurig functioneren. Het is de enige serie intelligente robotarmen op de markt met een uitgebreide AI-softwaresuite. Het omvat TM AI+ Training Server, TM AI+ AOI Edge, TM Image Manager en TM 3DVisionTM. Hiermee krijgen bedrijven de mogelijkheid om hun systeem te trainen en aan te passen aan hun specifieke toepassingen.

Recente artikelen

03 juli 2023

TM AI Cobot S-serie

Op de vakbeurs Automatica presenteert Techman Robot trots de nieuwe TM AI Cobot S-serie.…

Lees meer
03 april 2023

Bezoek ons tijdens de vakbeurs Empack in Den Bosch, 5 en 6 april

Deze week, woensdag 5 en donderdag 6 april, zijn wij te vinden op de vakbeurs Empack in…

Lees meer
22 december 2022

Vrolijk Kerstfeest

Wij kijken met vertrouwen uit naar 2023 en willen u prettige feestdagen en een…

Lees meer

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de TM robot. Klik dan op de button hieronder en vul het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op