20 juli 2021

Vrijdag 10 september: Alles over automatiseren met cobots! Zet hem alvast in uw agenda

Op vrijdag 10 september organiseert de TechnoHUB weer een nieuwe inspirerende middag waarin u deze keer nader kennismaakt met cobots. Deze inspiratiemiddag vindt plaats bij TechnoHUB-partner VWCO, een divisie van Valk Welding in Alblasserdam. In hun demonstratie-/trainingscentrum kunt u zelf ervaren hoe toegankelijk cobot-technologie is en hoe cobots u kunnen ondersteunen bij uw automatiseringsvraagstukken

Cobots zijn ‘collaboratieve robots’, die geschikt zijn om samen met mensen zij aan zij te werken. Cobots vormen een betaalbare en laagdrempelige oplossing om in vele sectoren processen te automatiseren en medewerkers te ondersteunen bij repeterende werkzaamheden. Ze zijn klein van stuk, inzetbaar op verschillende plekken en in staat om diverse taken te vervullen. Zo kan een cobot onder meer ingezet worden voor verpakken, assembleren, laden en lossen, schroeven, lijmen, polijsten, palletiseren, testen en het uitvoeren van inspecties.

Loopt u in de doorontwikkeling van uw onderneming aan tegen zaken op het gebied van automatisering? Al deze vragen kunnen tijdens deze middag besproken worden. Experts van VWCO delen graag hun kennis met u. Valk Welding heeft al vele bedrijven geholpen hun (las)productie te automatiseren. Daarbij richt de divisie VWCO zich volledig op het automatiseren van productieprocessen met behulp van de cobot.

Noteer vrijdagmiddag 10 september alvast in uw agenda! Meer informatie zal later volgen.

Recente artikelen

09 februari 2024

Meer dan een distributeur: onze collega’s aan het woord

Ons team heeft recentelijk twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Business Unit Manager H…

Lees meer
22 januari 2024

Cobot-liefhebbers in België, bezoek ons op Indumation 2024!

Van 31 januari tot 2 februari vertegenwoordigen wij voor het allereerst onze kersverse…

Lees meer
11 januari 2024

VWCO Cobots wordt Techman Robot Inc. distributed by Valk Welding

Een dynamische en technische markt vraagt om voortdurende vooruitgang. Daarom gaat VWCO,…

Lees meer

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de TM robot. Klik dan op de button hieronder en vul het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op